به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، سعید نوروزی کارشناس هنرهای نمایشی حوزه هنری و مدیر تولید این اثر با اشاره به اجرای نمایش «پیکره کُشی» در مجموعه تئاتر شهر عنوان کرد، داستان این اثر فاخر بر اساس وقایع پس از جنگ جهانی دوم در ایران و با قحطی و مرگ سراسری توسط توطئه استعمارگران انگلیسی رقم میخورد و این قحطی و مرگومیر به کرمانشاه نیز وارد می شود.
نوروزی در ادامه افزود: در داستان نمایش با خیانت والی کرمانشاه و گماردههایش، توطئهای دیگر برای نابودی هویت و شادابی جوانان شهر شکل میگیرد. انگلیسیها در آن زمان جوانان را به اعتیاد مبتلا میکردند و درازای تحویل سوخته تریاک، مبلغی به آنها پرداخت میکردند.
وی افزود: جوانان کرمانشاهی در دهه ۱۳۲۰ ازآنجاکه در آن زمان به دنبال رفع گرسنگی بودند تا از فقر و قحطی تلف نشوند، غافل از آن بودند که در دام اعتیاد میافتند و نیرو، جوانی و هویتشان از بین میرود. پهلوانان و مذهبیون کرمانشاه، این توطئه را برملا میکنند و درصدد خنثی کردن آن، به جنگ با استعمار می پرازند.
وی افزود: این نمایش اثری اجتماعی است و بر اساس تحقیق و بررسیهای انجامشده و همچنین تحقیقات میدانی بهعملآمده به نمایشنامه تبدیلشده است و وقایع این نمایش هم زمان با ایام محرم و عزاداری سالار شهیدان اتفاق افتاده است.
مسئول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: 25 نفر در نقش های اصلی و فرعی این نمایش به ایفای نقش میپردازند و بیش از 15 نفر هم بهعنوان عوامل فنی، موسیقی و تولید، حضور و مشارکت دارند.
نمایش پیکره کشی به نویسندگی و کارگردانی هواس پلوک نویسنده، بازیگر، طراح و کارگردان پیشکسوت کرمانشاهی است که تولید و اجرای نمایشهای داخداران، چریکه واران، کتیبهها، گورسنگی، رزم گرزه موش، در میانهی میدان نبرد، بازی زاکان و... را در کارنامه هنری خود دارد.